WEB

- Az internet gyors fejlődésével, egy cég méretétől függetlenül, egyre nagyobb igény mutatkozik, a világhálón történő, magas színvonalú bemutatkozásra. Egy cégről alkotott első benyomás nagyon fontos,
főleg, ha arra az interneten találunk rá, mivel egy website leginkább egy kirakathoz hasonlítható, aminek a minősége és korszerűsége jelentősen meghatározza, egy cégről alkotott első benyomásunkat.


- Ezért egy korszerű és minőségi weboldal elkészítése több tényezőből áll, a tervezéstől a kivitelezésig. Ez természetesen egy összetett több részből álló munkafolyamat, amely tartalmazza a professzionális grafikai tervezést, igény szerinti web és admin oldali programozási munkálatokat, végezetül a kereső optimalizálást és a web marketinget.

 

"A rossz minőség okozta keserűség tovább tart,
mint az alacsony ár miatt érzett rövidke öröm!"


- Gyakori azon felkeresések száma, amikor haver, barát, ismerős, összedob pár ezer forintért egy weboldalnak nevezett "valamit", de ez leginkinkább többet árt mint használ hosszú távon az ügyfélnek.
Sajnos többnyire már későn, de ekkor szembesülnek csalódottan azzal a ténnyel, hogy mindez elfecsérelt eregia, idő és pénz kidobás volt.

 

- Ezért a MANIFEST STUDIO díjmentes konzultációt biztosít ügyfelei részére, ahol közösen megfogalmazzuk a készülő weboldal arculatát, struktúráját, működési paramétereit, illetve a várható eredményeket.

 

- A felmért igényeket követően, részletes árajánlatot készítünk mely kategorikusan áttekinthető képet nyújt megrendelőnk részére pontosan a várható költségekről, illetve azok részleteiről.

- Megállapodás esetén, folyamatos ütemezett konzultációval látványtervet készítünk, majd a programozási munkálatok befejeztével, az adatfeltöltés záró fázisával kerülhet átadásra a megrendelt honlap.

 

 

 

 

 

- Miután elkészült ügyfelünk weboldala, nyilvánvaló igényként jelentkezik, hogy ne csak egyszerűen "kint legyen az Interneten" hanem látogatott is legyen; így Ön a termékeit, szolgáltatásait nagyobb hatékonysággal és sikeresen tudja kínálni.


A magas látogatottság elérése, azonban nem feltétlenül hozza meg a kívánt sikert! - ezért nem jelenthetjük ki biztosan,
hogy a Web-marketing egyértelmű célja a látogatottság növelés!

 

A Web-marketing célja, hogy olyan látogatót hozzon weboldalunkra, aki potenciális vevő lehet!

Tulajdonképpen ez az egyik legnagyobb különbség a web-marketing és a keresőmarketing között, a kettőt ezért választjuk külön.

 

A keresőmarketing közvetlen célja, hogy adott kulcsszóra keresve a keresőkben weboldalunk jó pozíciót érjen el, ezáltal közvetve növelheti weboldalunk látogatottságát. Ez még nem feltétlenül jelenti a magasabb látogatószámot, és főleg nem jelenti a potenciális vevők magas számát!

 


 

 

Honlapvizsgálat, web & e-mail marketing:


Ha már rendelkezik honlappal és nagyobb látogatottságot szeretne, illetve az oda érkezőket szeretné többször viszontlátni, akkor Önnek javasoljuk a Honlap vizsgálatszolgáltatásunkat!
Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba még ma!

 


Webes referenciáink (HTML5, CSS, XML):

Tekintsen meg néhány webes referenciánkat!

 


Webfejlesztés,
és programozás:


Kezelje Ön a weboldalát!


Egyedi és személyre szabható, honlap szerkesztésére alkalmas, adminisztrációs felülettel rendelkező, dinamikus weboldalak készítése kedvező árakon!


- Adminisztrációs felületként saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszer
(CMS szoftver) szolgál.

Az általunk kínált egyedi
CMS rendszer legfőbb előnyei:

 • - Felhasználóbarát, könnyen áttekinthető, a kezelése egyszerűen elsajátítható, megtanulható!

 • - Hatékony menükezelés,  szöveg
  és tartalom kezelés, kép és video galéria kezelési lehetőséggel.

 • - Hang és video automatikus konvertálás, webes beágyazás
  akár a youtube-ról is!

 • - Fej és lábléc testreszabhatóság, menüpontok szerkeszthetősége.

 • - Oldalankénti meta tagok megadásának a lehetősége.

 • - A biztonság érdekében
  rendszeres teljes biztonsági mentés.

  - Statisztika napi, heti, havi
  és éves bontásban oldalakra bontva.

  - Minden fontos tevékenység és rendszeresemény feljegyzésre kerül a rendszernaplóba, melyet a rendszergazda és az adminisztrátor bármikor áttekinthet.

 

- Jogosultság kezelési lehetőség:


Különböző szintű jogosultságok meghatározása az adminisztrációs felület egyes moduljainak testre szabhatóságával, korlátozásával.

 

 • - Bővíthető nyelvkezelés
  (többnyelvű felület és tartalom)

e-mail kampányok, keresőmarketing

 


 

- Legyen Öné a legjobb, legszebb honlap vagy website, amivel egyben a legeredményesebben lehet jelen sikeresen a világhálón!


- Váljon könnyen, gyorsan megtalálhatóvá az interneten is!


- Ne habozzon, ha bármilyen kérdése lenne hívjon minket bizalommal!

 

 


 


Technology-park

Agrokemper Trade Kft.

Orfeus-Band zenekar
     

Múzeumi Állományvédelem Program

Múzeumi Állományvédelem Program

Müller Rózsa hivatalos weboldala


Iforg Kft.

 

Regia Rex Nyomda - honlapterv

 


::Alcorythm::

 

Koternohacar Kft.